Maand: januari 2022


  • Boekenbeurs 2 april

    Bent u op zoek naar tweedehands Rotterdamse boeken?Op zaterdag 7 januari 10.00 – 13.00 uur is er een boekenbeurs aan de Kerkwervesingel 53.Heeft u belangstelling voor een boek of boeken, of wilt u een afspraak maken, dan kunt u mailen naarboeken@onsrotterdam.nl

    Lees Meer: Boekenbeurs 2 april
  • Boekenbeurs zaterdag 5 februari

    Bent ú al eens het dak op geweest? >>>>

    Lees Meer: Boekenbeurs zaterdag 5 februari
  • Fotoprijsvraag maart

    De winnaar van de vorige Fotoprijsvraag is: Pieter Hoogmoed uit Barendrecht.De oplossingen: A. Dordtsestraatweg. B. Vinkenbaan en Groene Hilledijk. C. RTM tram bekend als Moordenaartje. Gefeliciteerd! Hieronder de volgende opgave voor de maand maart. Als u deze vragen goed beantwoordt, kunt u een kleine attentie winnen, namelijk een envelop met 5 zeldzame historische ansichtkaarten van…

    Lees Meer: Fotoprijsvraag maart

Laaste nieuwsbericht

  • Boekenbeurs op 7 september

    Op 7 september zijn we er weer met de boekenbeurs.Zoals altijd van 10.00 – 13.00 uur.U bent van harte welkom op onze locatie:Kerkwervesingel 53, Rotterdam-Pendrecht.

  • Boekenbeurs op 3 augustus

    Op 3 augustus zijn we er weer met de boekenbeurs.Zoals altijd van 10.00 – 13.00 uur.U bent van harte welkom op onze locatie:Kerkwervesingel 53, Rotterdam-Pendrecht.

  • Boekenbeurs op 6 juli

    Op 6 juli zijn we er weer met de boekenbeurs.Zoals altijd van 10.00 – 13.00 uur.U bent van harte welkom op onze locatie:Kerkwervesingel 53, Rotterdam-Pendrecht. Tot zaterdag tussen 10.00 – 13.00 uur!

Categorie