Maand: februari 2022


  • Verslagje boekenbeurs van 5 maart

    Vandaag,  5 maart, hadden wij weer een boekenbeurs. Vrijdagmiddag en zaterdagochtend voor de opening om 11:00 uur is alles weer overzichtelijk opgesteld door onze Annelies. Het was weer gezellig druk vandaag en veel verkocht, dus veel bezoekers gelukkig kunnen maken. Volgende boekenbeurs is op 2 april, dus graag tot ziens!

    Lees Meer: Verslagje boekenbeurs van 5 maart
  • Fotoprijsvraag mei

    Deze ronde hebben we geen goede inzendingen ontvangen. De oplossingen: A. Putselaan. B. Hilledijk. C. Putsestraat. Hieronder de volgende opgave voor de maand mei. Als u deze vragen goed beantwoordt, kunt u een kleine attentie winnen, namelijk een envelop met 5 zeldzame historische ansichtkaarten van Rotterdam. Aan het eind van elke maand vindt er een…

    Lees Meer: Fotoprijsvraag mei
  • LET OP! Decembernummer tijdschrift

    De geplande diavoorstellingen van 16 januari alsmede de diavoorstelling van 20 februari, vermeld in het decembernummer van ons tijdschrift, gaan niet door in verband met de nieuwe corona-maatregelen. Helaas is er een verkeerd mailadres vermeld in het decembernummer van ons tijdschrift op pagina 28, bij het onderwerp diavoorstellingen. Het mailadres voor reserveringen moet zijn: diawerkgroep@onsrotterdam.nl

    Lees Meer: LET OP! Decembernummer tijdschrift

Laaste nieuwsbericht

  • Boekenbeurs op 7 september

    Op 7 september zijn we er weer met de boekenbeurs.Zoals altijd van 10.00 – 13.00 uur.U bent van harte welkom op onze locatie:Kerkwervesingel 53, Rotterdam-Pendrecht.

  • Boekenbeurs op 3 augustus

    Op 3 augustus zijn we er weer met de boekenbeurs.Zoals altijd van 10.00 – 13.00 uur.U bent van harte welkom op onze locatie:Kerkwervesingel 53, Rotterdam-Pendrecht.

  • Boekenbeurs op 6 juli

    Op 6 juli zijn we er weer met de boekenbeurs.Zoals altijd van 10.00 – 13.00 uur.U bent van harte welkom op onze locatie:Kerkwervesingel 53, Rotterdam-Pendrecht. Tot zaterdag tussen 10.00 – 13.00 uur!

Categorie